Vergelijken

Laagste prijs

Veilig

Vertrouwd

Tips

PrinsVision: het nieuwe merk bewakingscamera's

 In Nederland is er een nieuw merk voor de bewakingscamera“s, namelijk PrinsVision. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Prins Home Secure voor al hun bewakingscamera behoeftes.
 
Goede kwaliteit
 
Ben je op zoek naar een goede bewakingscamera of meerdere bewakingscamera“s voor je woning of bedrijf? Dan moet je zeker bij Prins Home Secure kijken. Bewakingscamera“s spelen tegenwoordig een grote rol in onze samenleving en in Nederland zijn er meer dan 1.5 miljoen camera“s actief. Niet al deze camera“s zijn van goede kwaliteit, terwijl ze vaak wel flink wat geld kosten. Bij Prins Home Secure krijg je gegarandeerd een goede bewakingscamera en dit voor een scherpe prijs. Alle bewakingscamera’s van het merk PrinsVision hebben standaard 2 jaar TOP garantie.
 
Het maakt niet uit of je een woning of bedrijf wil beveiligen, Prins Home Secure heeft zeker de juiste bewakingscamera.
 
Installatie
 
De installatie kun je zelf doen of het laten doen door de experts van Prins Home Secure. Zij weten de juiste plekken om de bewakingscamera“s te plaatsen en houden rekening met de privacy wetten in Nederland. Als je zelf de camera“s gaat plaatsen zorg er dan ook voor, dat je rekening houd met deze wetten. Je mag namelijk geen openbare plaatsen filmen, zoals openbare wegen wat nogal vaak gebeurt. Je kunt hiervoor namelijk een boete krijgen, alhoewel hierop in sommige gemeentes wel een uitzondering op is.
 
De uitzondering is dat wanneer de camera voor beveiliging doeleinden gebruikt word, de openbare weg wel gefilmd mag worden als dit niet te vermijden is. De gezichten van mensen op de openbare weg moet wel onherkenbaar zijn. Je kunt ook om de privacy wet heen, door een bord te plaatsen. Op het bord zet je dan dat er camera“s aanwezig zijn op jouw terrein.
 
Live beelden
 
Met het nieuwe merk bewakingscamera“s PrinsVision, is het ook mogelijk om de beelden live te bekijken. Je moet dan wel de camera“s verbinden met het internet, wanneer je dit gedaan hebt kun je het verbinden met je computer, laptop, smartphone of tablet. Dit gebeurt door middel van de speciale software dat hiervoor gemaakt is. Je kunt dan op elke gewenste moment de beelden van de bewakingscamera“s live bekijken. Je kunt dan ook de beelden op een externe server opslaan. Veel mensen gebruiken clouds om zulke beelden in op te slaan.

Bezoek Website